NORSK FOREDRAGSFORMIDLING
HELE LANDETS KOMPETANSEHUS

AGNETHE ELLINGSEN

HVORDAN MESTRE
LEDERROLLEN?

 
Agnethe er forfatter, ledercoach og karriereveileder, med ledelse og selvledelse som sine spesialfelter. Hun er brennende opptatt av hvordan vi kan få ut det beste i oss, uavhengig av hvilke arenaer vi deltar på. Hennes foredrag og kurs er skreddersydd innen emnene karriere, ledelse, endringsledelse og mental trening.

"Da Questback arrangerte en HR-frokost for HR-ledere i november 2014 var boken «100-dagerskoden» nettopp lansert og hadde fått betydelig pressedekning og interesse fra media. Agnethe Ellingsen ble leid inn som foredragsholder, og formidlet historier fra boken med naturlig autoritet, sjarm og kunnskap foran 290 ledere. Boken omhandler helt fundamentale prinsipper for å lykkes som leder, og foredraget er meget interessant og underholdende, både for nye og garvede ledere. Anbefales varmt! "

Gerd Stilloff Løland, Marketing Communications Director, Questback AS

"Vi i Bibliotekarforbundet er strålende fornøyde med Agnethe Ellingsens innlegg på vårt lederseminar. Deltakerne trakk fram Ellingsen som et av høydepunktene på seminaret. Både form, innhold og presentasjon holdt høy kvalitet, og alle lederne kom med ønsker om å høre mer av Ellingsen ved en annen anledning."
Monica Deildok, Bibliotekarforbundet

FOREDRAGSTEMAER
- 100-dagerskoden. Etablering av tillit og troverdighet i ny lederrolle
- Ledelse i medgang og motgang. Hvordan få tillit og legitimitet ved hjelp av god selvledelse?
- Karriereledelse – Hvordan ta ansvar for egen karriere i en omskiftelig verden?

KURS
- 100-dagerskoden – den krevende overgangsfasen, hvordan lykkes i ny lederstilling og unngå fallgruvene.
- Ny som leder – Hvordan etablere tillit, troverdighet og legitimitet i ny rolle?

BAKGRUNN

Agnethe Ellingsen har en MBA fra NHH og omfattende erfaring med organisasjons- og talentutvikling, lederutvikling og lederutvelgelse, blant annet som fagdirektør i Mercuri Urval og gjennom ledererfaring fra Telenor og Alcatel.

Hun har gitt ut den kritikerroste boken "100-dagerskoden, hvordan mestre ny lederrolle og unngå fallgruver".

Hun har undervist i ledelsesfag på universitets- og høyskolenivå, og som foredragsholder ble hun nominert til Confex Norges nykommerpris i 2015.

FORESPØRSEL

Sender skjema ...

Det oppstod en feil i serveren.

Skjema mottatt.