NORSK FOREDRAGSFORMIDLING
HELE LANDETS KOMPETANSEHUS

ANDRÉ ULVESETER

ETT ORD  – ET HUMORISTISK
FOREDRAG OM SÆRSKRIVING

André er komiker og en energisk foredragsholder. Da han startet Facebook-siden "Bilder i kampen mot særskrivingsfeil", gikk det fem dager før han nådde 100 000 følgere. Norsklærere rundt om i landet bruker bildene hans i klasserommene, og Språkrådet har hyllet hans humoristiske vinkling på denne "språkepidemien". Det populære foredraget passer både for ungdom og voksne, på seminarer, fagdager eller som underholdning.

"Kjempeartig og kunnskapsrik forestilling. Elevar og lærarar storkosa seg."
Tveit skule

"Morsom og god formidler som klarer å få fram balansen mellom humor og kunnskap på en fin måte."
Vestsiden skole

FOREDRAG: ETT ORD

Et humoristisk, faglig foredrag om særskriving – en "epidemi" i det norske språket.
I foredraget forteller Ulveseter litt om «eksplosjonen» kampanjen fikk i sosiale medier, og bakgrunnen for hvorfor han tok for seg akkurat særskriving.

Han forklarer forskjellene mellom orddeling og særskriving, fordelene med god kommunikasjon, og serverer selvsagt en del humoristiske og beskrivende bildeeksempler.

Foredraget passer både for skoleelever og voksne, på seminarer, fagdager eller som underholdning for firmaer og på events.


BAKGRUNN

André Ulveseter er en erfaren komiker, konferansier og foredragsholder Han er blant annet pådriver for Standup Ålesund, og har i en årrekke gjort show over hele landet. Foredraget "Ett ord" har vært en del av "Den kulturelle skolesekken" i flere norske fylker.

Han har jobbet som kommunikasjonsrådgiver i Kystverket.

"Bilder i kampen mot særskrivingsfeil" startet som en Facebook-kampanje i 2013, og har også resultert i to bøker.

FORESPØRSEL

Sender skjema ...

Det oppstod en feil i serveren.

Skjema mottatt.