NORSK FOREDRAGSFORMIDLING
HELE LANDETS KOMPETANSEHUS

ANNA HALVORSEN

ØKONOMI, SKATT
OG REGNSKAP

Anna er skatteekspert og autorisert regnskapsfører. Hun holder kurs og foredrag innen skatt, økonomi og regnskap, primært for gründere og eiere av små og mellomstore foretak.

"Dette gikk jo an å forstå! Tidligere har jeg bare overlatt det «kjedelige papirarbeidet» blindt til regnskapsfører, for å slippe å sette meg inn i det uforståelige språket. Men Anna Halvorsen presenterte stoffet på en så enkel måte at jeg merket jeg ble både interessert og motivert for å selv ta kontrollen over regnskapet mitt. Dessuten fikk jeg flere nyttige tips som jeg garantert skal benytte meg av, og kurset på 3 timer vil utvilsomt lønne seg allerede på neste selvangivelse! Anbefales!"
Elin Strandmyr

KURS OG FOREDRAG

Kurs i praktisk regnskap for gründere

På kurset lærer du å lese regnskap, og forstå hva som står bak tallene. Anna bruker mange eksempler for å illustrere både resultat og balanse. Du lærer hva et budsjett er, MVA, avskrivning, periodisering, varelager, osv.

Valg av organisasjonsform
Kurset tar for seg de to vanligste organisasjonsformene: enkeltpersonforetak og aksjeselskap. Anna går gjennom alle de viktigste vurderingsmomentene, og finner ut hva som passer best for deg.

Skattefradrag i enkeltpersonforetaket eller aksjeselskapet
På kurset får du en oversikt over ALLE skattefradrag som gjelder den valgte organisasjonsformen. Kurset handler blant annet om lønn/næringsinntekt, hjemmekontor, bil i næring, reiseutgifter og mye mer.

Anna holder også andre kurs/foredrag tilpasset kundens ønske innen temaene skatt, regnskap og økonomi.
 
BAKGRUNN

Anna Halvorsen er utdannet siviløkonom, og er gründer av SkatteEksperten AS og Tax Return.
Hun er også aktiv i BPW Follonettverket, et nettverk for kvinnelige gründere og ledere.

FORESPØRSEL

Sender skjema ...

Det oppstod en feil i serveren.

Skjema mottatt.