NORSK FOREDRAGSFORMIDLING
HELE LANDETS KOMPETANSEHUS

SKAP ARBEIDSGLEDE OG KUNDEBEGEISTRING!

 

Hva skaper arbeidsglede hos de ansatte, og hvordan gjør man seg attraktiv for kunden? Det finnes flere innfallsvinkler,
og vi har samlet noen flinke mennesker som er klare til bistå deg og din virksomhet.

 

KARIN FEVAAG LARSEN

Begeistring og ny giv i arbeidshverdagen

"Endelig mandag!" er et svært etterspurt og fargerikt foredrag som skaper begeistring og gir ny giv til egen hverdag. Karin er både raus og energisk, og hun inspirerer med sin bruk av både humor og ord til ettertanke.

 

Les mer om Karin og bestill foredrag her!

 

 

PETTER BAKKEN

Samarbeid, motivasjon og stressmestring

Petter er en anerkjent foredragsholder innen blant annet motivasjon, kundebehandling, mentorprogrammer, kommunikasjon, forhandlingsteknikk og presentasjonsteknikk. Han har stor evne til å tilpasse sitt innhold til situasjonen og målene som er satt, og liker å skape dialog med publikum.

 

Les mer om Petter og bestill foredrag her!

 

 

KATARINA LALANDER HAMNES

Forrykende service og kundebegeistring

Katarina har service og kundebegeistring som spesialfelt, og er to ganger nominert som Beste foredragsholder. Hun lærer mennesker å tenke service på en ny måte. Kunsten å yte det lille ekstra fordi det er gøy, skaper internt driv, personlig motivasjon og stolthet. Kursene hennes handler ikke om smil og definerte servicestandarder. De handler om å inspirere alle til å finne sin personlige måte å yte service på, både overfor interne og eksterne kunder.

 

Les mer om Katarina og bestill foredrag her!

 

 

LILIAN & ATLE

Arbeidsglede og fremgangsrike team

Lilian & Atle snakker om knepene som løfter medarbeiderne og skaper glede og fokus på arbeidsplassen. Med en blanding av humor, inspirasjon og konkrete råd viser de hvordan man bygger et fremgangsrikt team, som igjen skaper svært god kundeservice og gjør oss attraktive for kundene våre.

 

Les mer om Lilian & Atle og bestill foredrag her!

 

 

SYNNEVA ERLAND

Se, lytt og løft hverandre frem!

Synneva er kommunikasjonsekspert og opptatt av temaer som verdighet, tillit, ærlighet og etiske spørsmål. Alt handler jo om kommunikasjon! sier hun. Synneva byr på seg selv og har en egen evne til å motivere og engasjere. Som utdannet sanger og skuespiller krydrer hun ofte foredragene med innslag fra sitt artistiske repertoar.

 

Les mer om Synneva og bestill foredrag her!

 

 

EVY IHLEN

Den magiske formelen for arbeidsglede

Evy holder kurs og foredrag for virksomheter som ønsker å skape bedre arbeidsdager for sine ansatte. Hun er genuint opptatt av hvordan voksne lærer og viktigheten av motivasjon. Med energi og entusiasme bidrar hun til å øke bevisstgjøring og ansvarsfølelse.

 

Les mer om Evy og bestill foredrag her!