NORSK FOREDRAGSFORMIDLING
HELE LANDETS KOMPETANSEHUS

DAN ARE LYKKE LARSEN

KAN JEG, KAN DU!

Dan Are er født med celebrale parese, og etter å ha kjent på utfordringene med å finne et yrke som den fysiske kroppen kunne fungere med over tid, startet han sin egen arbeidsplass. Der kan han benytte seg av kroppssdelen som fungerer aller best, nemlig munnen. I dag er Dan Are både komiker og foredragsholder, der han formidler sine erfaringer med en fin og varm balanse mellom alvor, galgenhumor og glimt i øyet.
 
"Han fikk oss til å senke skuldrene, og se at hver og en har mye å bidra med som de unike personene vi er. Framfor alt skapte han god stemning, ga deltakerne mange ting til ettertanke. og inspirasjon til å skape et større mangfold i sine organisasjoner. Takk for at du stilte opp på vår konferanse, Dan Are. Du har et viktig budskap og en humoristisk og varm måte å formidle det på." Trine Lund, Frivillighet Norge

"Hans måte å dele av sitt eget liv på skaper gjenkjennelse, innsikt og lattersalver."
Helle Myrvik, Modum Bads kurs- og kompetansesenter


FOREDRAG

Kan jeg, kan du!
– Man får være som man er, når man ikke ble som man skulle

Dan Are tror på at det finnes områder der alle kan få prestere og gi noe, uavhengig av funksjonshemminger og andre utfordringer. Selv startet han sin egen arbeidsplass når han slet med å finne andre yrker som han kunne fungere i.

I foredraget byr han raust på sin egen historie, og med galgenhumor, innsikt og glimt i øyet tar han for seg temaer som funksjonshemming og trening, arbeidsliv, selvbilde, mobbing, å bli satt i bås, familie- og papparollen og ikke minst viktigheten av å ikke ta seg selv for høytidelig.

Dan Are er tydelig på at uansett utgangspunkt i livet, er det viktig å ikke gi opp. Om man har en drøm, skal man forsøke, for det meste kan gå, selv om det kanskje tar litt lengre tid!

FORESPØRSEL

Sender skjema ...

Det oppstod en feil i serveren.

Skjema mottatt.