NORSK FOREDRAGSFORMIDLING
HELE LANDETS KOMPETANSEHUS

FOREDRAGSHOLDERE

Klikk på den enkelte foredragsholder for en fullstendig presentasjon og kontaktskjema.

Chul Christian Aamodt
Chul Christian er redaktør, gründer, styreproff og investor med stor kreativitet, entusiasme og gode kommunikasjonsferdigheter. Han har tidligere bygget opp et selskap som ble kjøpt opp av et Private Equity-fond for mer penger enn du kan vinne i Viking-lotto.

Christopher Birknes
Christopher har mange års erfaring som fulltids hovedtillitsvalgt i offshore-bransjen. Nå holder han engasjerende foredrag om HMS, menneskelige faktorer, relasjoner og makt i arbeidslivet.

André Knüppel
André Knüppel har omfattende erfaring som leder i internasjonale selskaper. Som foredragsholder er hans spesialiteter innenfor endringsledelse, strategidistribusjon, Lean og turnarounds.

Lilian & Atle
Lilian og Atle mener at arbeidsglede og trivsel er en ren investering og avgjørende for at vi blir attraktive for kundene våre. Er det noen som kan motivere en gruppe til nye krafttak, er det disse to!

Ivar Hauge Line
Ivar er en "start up-junkie", entreprenør, mentor og forfatter som i en årrekke har jobbet med oppstart av teknologiselskaper.  Han holder inspirerende og tankevekkende foredrag for alle som ønsker å realisere sine drømmer og pasjoner.

John Øyvind Livden
John Øyvind har bakgrunn som lederutvikler og veileder, og er en dyktig formidler og foredragsholder med humør og glimt i øyet. Temaer er blant annet leder- og medarbeiderskap, samhandling, positiv endring, engasjement og muligheter.