NORSK FOREDRAGSFORMIDLING
HELE LANDETS KOMPETANSEHUS

FREDDY KJENSMO

HUMOR FOR ARBEIDSLIVET

 
Freddy har spesialisert seg på humor for arbeidslivet, og hans anti-motivasjonsforedrag Tid for tomgang er Norges mest bookede foredrag i denne sjangeren. Innslagene har høy latterfaktor, og er både inspirerende og faglig relevante. Mange ser nytte av et humorforedrag inne i det faglige programmet. En god latter gir energipåfyll, og bidrar til at arrangementet huskes og snakkes om i ettertid.

"Det var hikstende, brølende gapskratt fra start til slutt. For oss fungerte dette veldig godt som avslutning. Humøret sto i taket da vi gikk til middag mens vi tørket lattertårer og prøvde å få igjen pusten." Hilde Grunt, Norsk tipping

"Det var et herlig og morsomt foredrag som satte mange av arbeidshverdagens situasjoner på spissen. Reaksjonene var udelt positive." Anne Taucher, NAIPA

"Foredraget ditt var et skikkelig løft i en travel hverdag! Deilig å høre en slik tolkning av livet vi lever – både på jobb og privat. Det ga noen refleksjoner som vi kan ta med oss." Karin Wang, Statistisk sentralbyrå


TID FOR TOMGANG
Hva har fotballspiller Martin Ødegaard, suksessforfatter Jo Nesbø og skikonge Petter Northug til felles? Det er innlysende. De har ikke konsultert verdens fremste og eneste antimotivator – noe som er grunnen til at vi har hørt om dem.
Freddy Kjensmo sier endelig høyt det som burde vært sagt for lenge siden:
– Vi er overmotiverte her til lands! Det er ikke de umotiverte som ligger på sofaen og spiser ostepops hele dagen som skaper problemer! Se derimot på hvitsnippforbrytere, innsidehandlere og gutta i Finance Credit – det er topp motiverte folk hele gjengen.
Med bred pensel, stor entusiasme og humor maler Freddy Kjensmo sitt ironiske maleri rundt velkjente fenomener fra arbeidsplasser landet rundt. Dette er for alle som en eller annen gang har vært med på et motivasjonsforedrag, har deltatt i teambuildingaktiviteter eller for de som generelt bobler over av for mye livsglede og entusiasme.
Ved hjelp av LEARNING BY NOT DOING lærer vi i dette hysterisk morsomme foredraget å bli umotiverte individer. Freddy Kjensmo viser hvordan vi skal få kontakt med latskapen inni oss. Det er tid for tomgang!

ALVORSPRATEN (SKJULT TEATER)
Freddy går undercover i ekte politiuniform og lurer dine medarbeidere, kollegaer eller ansatte trill rundt! Passer perfekt for get together-treff, under aperitiffen eller som et gøyalt avbrekk i konferanseprogrammet.
Politimann Sverre Hermansen forteller at han leder et forebyggende prosjekt i politiet, og kommer for å gi litt info og tips rettet mot deltagere innen konferansesegmentet. Uansett hvor man befinner seg i landet, spisses det hele slik at alvorspraten blir troverdig og passer lokalt. Hermansens form for public service begynner troverdig, men det skjærer raskt ut og blir både merkelig og morsomt.
Ikke minst da han mener han får øye på en kjenning i forsamlingen, som han arresterte for butikktyveri uken før. Når spenningen og intensiteten er på sitt høyeste, avsløres det hele til stor lettelse, applaus og latter.

FORESPØRSEL

Sender skjema ...

Det oppstod en feil i serveren.

Skjema mottatt.