NORSK FOREDRAGSFORMIDLING
HELE LANDETS KOMPETANSEHUS

GEIR GJELTEN

FOREDRAGSHUMOR
FOR NÆRINGSLIVET

 
Enhver konferanse, et kurs eller møte, trenger et friskt avbrekk. Geir gir dere en halvtimes ellevill galskap i parodisk foredragsform. Tilpasset bransje og fagområde snakker hans populære figur Sigvart S. Leipingen om alt fra salg, lønn, fortjeneste, økonomi, kundebehandling eller kommunikasjon. Man skal neppe forvente for stort faglig utbytte fra Sigvarts analyser, men han bidrar definitivt til mye latter og gullkorn som publikum vil huske for ettertiden.

"Kjære Geir, du var fantastisk og skapte verdi for NARF i bøtter og spann! Deltakere og styret er over seg av begeistring!"
Jørgen Lund, Norske autoriserte regnskapsføreres forening

"Kanonshow! Du har en fantastisk evne til å tilpasse showet etter publikum! Vi storkoste oss!" Bjørn Fredricson, adm. dir., Villeroy & Boch

"Pass opp for Sigvart S. Leipingen – faren for at du ler deg i hjel er så avgjort til stede!" Einar Kongsbakk, daglig leder, Norsk sentrumsutvikling


SIGVART S. LEIPINGEN

Sigvart har gjerne noe han skulle ha fortalt til nær sagt enhver bedrift, yrkesgruppe og offentlig etat. Han kaller seg kriseøkonom og driver konsulentfirmaet Økosug.
Sigvart er resultatorientert og forteller om sine metoder, tanker og ideer om kjappe penger, tidligere ekteskap, de sleipeste salgstriksene i boka, og avslører underveis dårlig moral og helt håpløse konsekvensanalyser.
Han fremstår som pen i tøyet, med blazer, silkeskjerf og KNA-merket i gull på brystet. Og selv om fasaden gjennom foredragets gang sprekker, så er det et eller annet i all galskapen som man merker seg ved.
Dette er definitivt ikke en mann dere skal hente inn for det helt store faglige utbyttet, derimot garanteres mye latter og mange gullkorn publikum vil huske og bruke i lange tid etterpå.
Teksten tilpasses bransje og virksomhet. Han passer svært godt inn som et humoristisk avbrekk, oppstart eller avslutning. Varigheten er ca. 30 minutter (kan justeres).


KONFERANSIER

Geir er en rutinert konferansier, med lang erfaring fra både scene og TV. Han stiller grundig forberedt, og med lun og avslappet humor ledes festmiddager, møter, kurs og konferanser med stødig hånd.
Lette underholdningsinnslag krydrer dagen og gir publikum det nødvendige pusterommet mellom de faglige innleggene.
Morsomme og fascinerende gags, triks og effekter skreddersys til aktuelle temaer, bransjer, produkter og bedrifter.
 
 

FORESPØRSEL

Sender skjema ...

Det oppstod en feil i serveren.

Skjema mottatt.

BAKGRUNN
Geir Gjelten er en kjent komiker, artist og konferansier.

Han har deltatt i en rekke tv-programmer, hatt oppdrag for kongefamilien og på velrennomerte varieteer.