NORSK FOREDRAGSFORMIDLING
HELE LANDETS KOMPETANSEHUS

IGOR MEYER

HVORDAN NÅ SITT
MAKSIMALE POTENSIAL?

Igor har hele sitt voksne liv vært glødende opptatt av personlig utvikling og motivasjon. Hovedbudskapet hans er at hver enkelt besitter en enormt potensial som man kan få utnyttet maksimalt gjennom å lære hvordan. Han holder inspirerende, entusiastiske og underholdene foredrag om personlig utvikling, service, lykke og skjønnhetens hemmeligheter.

"Igor Meyer er en fantastisk inspirerende og underholdende foredragsholder! På vårt kurs fikk han topp score av absolutt alle deltakerne. Han kombinerte det utrolig morsomme med alvor på en varm og god måte. Vi vil gjerne bruke ham igjen!"
Helen Oulie, Norsk frrisørmesterforbund

"Igor Meyer är en mycket inspirerande och duktig föreläsare!"
Vanja Pavlasevic, Linköpings universitet

FOREDRAG

Få mer liv og glede ut av dagene
Det triste med livet er ikke at det slutter så fort, men at vi venter så lenge med å begynne å leve det ...
Uansett hva "mer liv og glede" måtte bety for din del: Etter dette motiverende foredraget vil du føle at du har fått en ny giv, at du har antent gnisten som får ting til å skje! Motivasjon der og da er én ting, noe annet er det å sette det hele ut i livet og skape endringer som varer ... Her får du både den deilige begeistringsfølelsen der og da, og du får med deg konkrete verktøy du kan bruke videre – en "oppskrift" for din suksess. Et uhyre populært foredrag som har endret mange liv!

Service – en hjertesak
Vil du ha en triveligere hverdag med flere fornøyde og lojale kunder – og økt salg? Opplev en helt ny måte å tenke service på! De færreste av kundene dine ønsker å bli "kundebehandlet". De ønsker å oppleve et ekte menneske som bryr seg om dem, ser dem, og lytter til dem. Kunden blir ikke lojal til deg eller bedriften før de føler en emosjonell tilknytning. Og da skaffer kunden deg flere kunder ... Her får du blant mye annet innsikt i den nye forskningen som gir uttrykket "å jobbe med hjertet" et nytt og konkret innhold. Det viser seg nemlig at hjertet ikke bare er en blodpumpe, men et kommunikasjonsorgan! Lyst til å lære å bruke det effektivt?

En lykke kommer sjelden alene
Det er én ting alle mennesker på kloden har felles: Vi ønsker å være lykkelige! Nordmenn er blant verdens lykkeligste mennesker (ifølge Forbes) – og dermed er Norge kanskje også et av de landene i verden det er vondest å være ulykkelig i? Hva skal til for å oppleve lykkefølelse så ofte som mulig? Mye kan tyde på at noe av hemmeligheten ligger i balansen mellom takknemlighet for det vi har, og drømmer og mål for en enda bedre fremtid. Hvordan finne balansen? Disse spørsmålene – og mange andre – vil du få svar på i løpet av dette foredraget, som tar utgangspunkt i moderne lykkeforskning. Og husk: Lykkelige medarbeidere er lønnsomt!

Skjønnhetens hemmeligheter – filosofi og vitenskap
Bli med på en fascinerende reise inn i skjønnhetens verden. Hva er egentlig skjønnhet? Kan det virkelig være den samme "essensen" som gjør både en hest og en kvinne vakker? Med utgangspunkt i de gamle filosofer og mystikere i oldtiden, og deres tanker om skjønnhet, tar vi for oss ulike teorier. Hva er det egentlig som skjer i hjernen når vi opplever skjønnhet, og hvordan kan vi utvikle vår egen evne til å oppleve skjønnhet rundt oss? Kan skjønnhet måles, eller er det kun snakk om "øyet som ser"? Et spennende foredrag med litt mystisk stemning, mange overraskelser – og høy gåsehudfaktor!

FORESPØRSEL

Sender skjema ...

Det oppstod en feil i serveren.

Skjema mottatt.

BAKGRUNN

Igor Meyer er coach, motivator, sertifisert hypnoterapeut og foredragsholder.

Siden 2000 har han jobbet med kurs og foredrag, business coaching og leder- og organisasjonsutvikling