NORSK FOREDRAGSFORMIDLING
HELE LANDETS KOMPETANSEHUS

MARCO ELSAFADI

RELASJONSHØVDING,
ILDSJEL OG LAGBYGGER

 
Marco er tv-personlighet, tidligere toppidrettsutøver, ildsjel, rådgiver og en meget ettertraktet og prisbelønt foredragsholder. Han er opptatt av kraften som oppstår mellom mennesker – på godt og vondt, og med sin reflekterte og lune formidlerstil holder han foredrag om temaer som motivasjon, arbeidskultur, selvtillit, relasjoner, mestring og integrering.

"Tusen takk for et varmt, morsomt, rørende og inspirerende innlegg på IA-konferansen! Du fikk frem både latter og tårer med fine historier, treffende spørsmål og gode oppfordringer til oss i salen." Annette Pollen, Arbeids- og sosialdepartementet

"Du bygger tillit og tilhørighet så fort du er i dialog (...) Du har en enkel og direkte tilnærming til det som for mange er utfordrende å prate om. Du treffer folket og skaper energi. Takk for at du bruker tid på å gi innsikt, framskaffe gode tanker og spre glede til andre."
Erik Slaatsveen, DnB Nor


TEMAER FOR FOREDRAG

- Motivasjon og begeistring også i nedgangstider
- Motivasjon, kommer den virkelig innenfra?
- Relasjonens kraft
- Å mestre og feile
- Selvtillit i praksis
- Verdibasert ledelse i bedriften
- Arbeidskultur og kulturendring
- Kommunikasjon og bevisstgjøring
- Holdningsendring
- Integrering og inkludering
- Foreldre og tilstedeværelse

BAKGRUNN

Marco Elsafadi er født i en FN-leir i Libanon, og kom til Norge som palestinsk flyktning i 1987 sammen med familien.

I 1993 begynte han sitt engasjement for barn og unge, og i 2002 stiftet han organisasjonen New Page, som frem til 2011 jobbet med vanskeligstilt ungdom, rusproblematikk, skoleskulk, fritidsproblemer og vold. I løpet av tre år fikk organisasjonen 60 ansatte.

Marco har representert det norske landslaget i basketball i 12 år, og er både seriemester og norgesmester.

I 2006 ble han kåret til "Årets forbilde" på Idrettsgallaen, og han har mottatt en rekke priser for sitt mot, engasjement og sine foredrag.

I 2009 ble han rammet av en alvorlig nervesykdom, men med knallhard trening, viljestyrke og positivt fokus klarte han å kjempe seg ut av rullestolen igjen.

Han er også kjent fra flere tv-konsepter, og i 2014 vant han Mesternes mester på NRK.

FORESPØRSEL

Sender skjema ...

Det oppstod en feil i serveren.

Skjema mottatt.