NORSK FOREDRAGSFORMIDLING
HELE LANDETS KOMPETANSEHUS

MORTEN WOLFF-TOFT

TA MORO MER SERIØST,
OG SKAP STOR DRIVKRAFT

I over 20 år har danske Morten Wolff-Toft holdt sine finurlige, endringsfremmende og humørfylte foredrag rundt omkring i verden, ofte som figuren Dr. Toft. Han snakker om positive endringer, dynamisk innovasjon, team- og lederutvikling, og hans suksess skyldes blant annet den sunne miksen av humor, ekte og annerledes formidling, og dyp seriøsitet.

"Vi burde ta moro mer seriøst. Det er en STOR drivkraft for innovasjon, god bedriftskultur og livskvalitet."


"Morten Toft klarer gjennom sitt foredrag å ta et vanskelig begrep som 'innovasjon', og gjøre budskapet levende og forståelig for mottakeren. Han gjør kompleks kunnskap til humor, noe som gjør læringsveriden svært høy."
Sine Larsen, prosjektleder, Danish Entrepreneurship Award

"Det var rett og slett det beste foredraget jeg har kunnet tilby min gruppe av virksomheter. De har aldri vært så aktive, og utvist så mye energi og entusiasme, som de gjorde i går."  Ulla Thinggaard, prosjektleder, Vækst Jammerbukt

"Det er sjeldent at et foredrag er så profesjonelt, og samtidig så underholdende. Pillen vil nok virke lenge!" Heidi Kunst, prosjektleder, IDEA House Holding

FOREDRAG

Positive forandringer med en sunn innovasjonskultur
– bedre resultater på bunnlinjen og medarbeidertilfredsheten på topp

Med fokus på å skape en sunn, innovativ kultur – der både bunnlinje og medarbeidere vokser. Det handler om forebygging fremfor helbredelse når Dr. Toft skriver ut sin innovasjonsresept og deler ut sine forandringspiller. Piller som ikke alltid er enkle å svelge, men som kan vise seg å være livsnødvendige. Merverdi kommer av medeierskap og medansvar. Dette krever nytenkning og positive forandringer. Hvordan du får fart i dette, belyser Dr. Toft med følgende temaer:

- Hva betyr co-creation? Og hvorfor kan det gi opptil syv ganger høyere salg og og økt tilfredshet?
- Hvordan fremmer vi kreativitet og en bevisst bruk av fantasien? Du får en tur i tidsmaskinen!
- Hvordan skaper vi unike særpreg som gir konkurransefordeler?

Den som kun tar moro for moro, og alvor for alvor, har fattet begge deler like dårlig!

Ditt livs puslespill 2.0
– formål, mening og personlig styrke!

I foredraget forteller Morten ærlig om sitt eget liv og sine erfaringer. Vendepunktet er evnen til å komme seg konstruktivt videre fra utfordringer og kursendringer som livet uunngåelig byr på. I stedet for å innta rollen som offer for omstendighetene handler det om å bruke det som en læringsmulighet, og bygge personlig styrke og fornyet visdom. Morten guider deg gjennom spørsmål som:

- Hva er formålet med jobb, relasjoner og livet? Hvilket avtrykk vil du sette?
- Hva er suksess for deg? Hvordan håndterer du nederlag?
- Hvordan kan du gjøre negative episoder til en potensiell gave?
- Hvordan ønsker du å fremstå som leder eller medarbeider? Hva er dine kjerneverdier?
- Hva er autentisk lederskap, enten på jobb eller i lys av personlig lederskap?

Hvordan ser ditt livs puslespill ut om ett år? Om fem år og ti år?

Mentalt boost med fokus på økt prestasjonsevne
– bli utrustet til jobben, privatlivet eller sportsaktiviteten

Foredraget tar utgangspunkt i en enkel filosofi: Det du fokuserer på, vokser! Det du måler etter, vokser! Det du anerkjenner og belønner, vokser! Du kan med andre ord prestere med både deg selv og teamet ditt ved å ha økt fokus på hvordan en attraktiv fremtid ser ut. Foredraget gir en rekke effektive verktøy for proaktiv tenkning, visualisering og mental trening, så du kan bruke ditt og andres suksessmønster bevisst. Opplev en seriøs og morsom måte å sette fokus på hvordan vi selv er med på å påvirke vår virkelighet. Bli med en tur i tidsmaskinen som setter i gang fantasien og kickstarter positive vibrasjoner. En tur som garantert vi være med på å skape en bedre fremtid – på jobb, privat og sportslig.

FORESPØRSEL

Sender skjema ...

Det oppstod en feil i serveren.

Skjema mottatt.

BAKGRUNN

Morten Wolff-Toft er kjent for sine konsepter om positiv forandring og dynamisk innovasjon, team- og ledertrening, og personlig utvikling.

Han er en anerkjent internasjonal foredragsholder og taler, og har gitt ut flere bøker som brukes i undervisningssammenheng.