NORSK FOREDRAGSFORMIDLING
HELE LANDETS KOMPETANSEHUS

VIDAR HANSEN

TANKELESING OG
KROPPSSPRÅK

 
Vidar kalles Norges svar på Sherlock Holmes, hvis Holmes hadde hatt humor. Den erfarne tidligere politietterforskeren er mentalist, og regnes som landets mest ettertraktede tankeleser. Han holder fascinerende og underholdende foredrag om non-verbal kommunikasjon.

"Vil gjerne takke for det fantastiske foredraget i går! Det var veldig motiverende og inspirerende for meg! Tusen hjertelig takk!"

Nina Rettedal, Helse Vest

"Fantastisk Vidar, du gjordre et uslettelig inntrykk på deltakerne på Mediekonferansen i Gøteborg, de prater om deg enda, tusen takk!"
Trine Vik, leder, Medieforum

FOREDRAG

Magisk kommunikasjon
Vidar holder et fascinerende foredrag med kroppsspråk som hovedtema. Foredraget gir et unikt innblikk i kroppsspråkets verden, og du vil få mange tips og triks som du kan bruke i kommunikasjon med mennesker. Vidar demonstrerer også hvordan en kan avsløre løgn, påvirke mennesker mm. Foredraget er blitt kåret som beste foredrag på flere konferanser den siste tiden, og kan også brukes som et "off-topic" foredrag hvor en ønsker et annerledes og artig innslag på en konferanse.

Tegn og symptomer på bruk av narkotika
Ved enkle teknikker er det mulig å avsløre narkotikamisbruk, og hvilke type rusmidler personen er ruset på. Dette er teknikker Vidar brukte i jobben som politimann. og  var en stor del av årsaken til at Vidar og makkeren ble tildelt politiprisen for å ha pågrepet flest kriminelle i Norge.

Underholdningsinnslag
Vidar blir ofte booket til et rent underholdningsinnslag på en konferanse eller kick-off. Enten under middagen eller som åpning eller avslutning av en konferanse. Da engasjerer han alle deltakerne med spektakulære stunts og morsomme og interaktive innslag. Underholdningsinnslaget vil friske opp den faglige delen av en konferanse med masse humor og forbløffelser. Det går også an å booke en "pakke-løsning" med f.eks. foredrag på dagtid og show på kvelden.
 
BAKGRUNN

Vidar Hansen har over 14 års erfaring fra politiyrket. Der jobbet han med spaning og etterretning, organisert kriminalitet og anti-terror.
I 2010 ble han og makkeren tildelt politiprisen for blant annet å ha pågrepet flest kriminelle i Norge.

Siden 2012 har han vært profesjonell foredragsholder og underholdningsartist, og har deltatt i flere TV-konsepter.

FORESPØRSEL

Sender skjema ...

Det oppstod en feil i serveren.

Skjema mottatt.