AKSEL KOLSTAD

KREATIVITET, INNOVASJON OG PR

Aksel er en banebrytende og kreativ forretningsmann, genierklært komponist og konsertpianist, og ikke minst en uredd, humoristisk og kunnskapsrik foredragsholder. Han holder inspirerende og originale foredrag om temaer som markedsføring, PR, salg, innovasjon, gründervirksomhet, branding, lederskap og samarbeid – alltid med en god dose latter underveis!

FOREDRAG

DARE TO BE DIFFERENT

Hvordan tørre, hvordan ville, hvordan kunne.

Aksel Kolstad har alltid vært annerledes, og det har han måttet blø og slåss for. Og han vant. Mentalt. Fysisk.

Få innblikk i hvordan en som var ulik alle, endte opp med å være en som alle ønsker å være. Det ønsket de vel også den gang …

Nå er han omtalt som “The Quentin Tarantino of classical music” av TIME Magazine.

SETT STIGEN OPP MOT MÅNEN SÅ NÅR DU FAKTISK OPP

Eksentrikeren, musikeren og den uvanlig kreative businessmannen Aksel Kolstad får ofte høre “hvordan i alle dager fikk du til det DER!?”

Hvordan fikk han for eksempel til en eventyrlig Mozart-festival i det Karibiske hav som purung student?

Aksel gir innblikk i hvordan man kan få mer kreativitet og fantasi på arbeidsplassen.

Det handler om å sette seg høye mål og strekke seg etter dem. Om å ikke være redd for å drømme. Om å tenke nytt og innovativt.

Kan en tanke ha fysisk kraft?

KUNSTEN Å SELGE = KUNSTEN Å GI

Han har gjort det ingen trodde var mulig, å gjøre klassisk musikk til populærmusikk blant en yngre generasjon.

Samtidig har han helt siden han var student omsatt for grassalt mye, men alt vi ser er at han bare gir og gir og gir. Ingen betaler billettpris.

Hvordan får han ligningen til å gå opp? Noen kaller det magi. Aksel kaller det urban alkymi.

ORIGINALITET FOR ORIGINALITETENS SKYLD ER UORGINALT

Aksel Kolstad er ledende i innovasjon i sin generasjon.

Han har foredratt for de største gankene, de største shippingfirmaene, de største kunstinstitusjonene, til og med for topppolitikere har denne unge, klassiske pianisten sprengt alle grenser for hvordan være innovativ i dette samfunnet.

Han har plassert et piano på toalettet i sitt galleri på Tjuvholmen. Der holder han intimkonserter, sier han. Og dette trekker CNN, TIME Magazine, France 5, Deutce Welle for å nevne noen …

Aksel tar også på seg oppdrag som konferansier.

“Kolstad gjorde et uslettelig inntrykk på elever og lærere. Elevene digget det og sa det var det råeste foredraget ever, og de mest erfarne lærerne sa det var det beste de hadde hørt noen gang.”

Even StunesSeksjonsleder, Kirkenes videregående skole

“Takk for en fantastisk forestilling igjen. Det er vanskelig å beskrive de tilbakemeldingene du fikk, men hvis vi skulle trillet terning, så ville det sannsynligvis blitt 300 6`ere. Maken har jeg aldri opplevd av positiv feedback.”

Subsea ValleyPreben Strøm

“Meget engasjert og dyktig foredragsholder. Gode tilbakemeldinger fra både ansatte og elever.”

Harald MøllerRektor, Sandefjord videregående skole
OM AKSEL

OM AKSEL

Aksel Kolstad er en internasjonalt utøvende komponist og konsertpianist med utdannelse fra Norges musikkhøgskole. Han er også forretningsmannen som blant annet står bak Café de Concert konsertgalleri på Vulkan i Oslo.

Aksel kommer fra en flerkulturell familie, og er kjent for å sjonglere med de fleste latinske språkene, tysk, tyrkisk, russisk og ukrainsk, i tillegg til en rekke norske dialekter.

ADRESSE

Postboks 80
6239 Sykkylven

TELEFON

+47 70 24 50 60