ANNA HALVORSEN

ØKONOMI, SKATT OG REGNSKAP

Anna er skatteekspert og autorisert regnskapsfører. Hun holder kurs og foredrag innen skatt, økonomi og regnskap, primært for gründere og eiere av små og mellomstore foretak.

FOREDRAG

PRAKTISK REGNSKAP FOR GRÜNDERE

Du lærer å lese regnskap og forstå hva som står bak tallene. Anna bruker mange eksempler for å illustrere både resultat og balanse. Du lærer hva et budsjett er, MVA, avskrivning, periodisering, varelager, osv.

VALG AV ORGANISASJONSFORM

Tar for seg de to vanligste organisasjonsformene: enkeltpersonforetak og aksjeselskap. Anna går gjennom alle de viktigste vurderingsmomentene, og finner ut hva som passer best for deg.

SKATTEFRADRAG I FIRMAET

Du får en oversikt over ALLE skattefradrag som gjelder den valgte organisasjonsformen. Kurset handler blant annet om lønn/næringsinntekt, hjemmekontor, bil i næring, reiseutgifter og mye mer.


Anna holder også andre kurs/foredrag tilpasset kundens ønske innen temaene skatt, regnskap og økonomi.

Dette gikk jo an å forstå! Tidligere har jeg bare overlatt det «kjedelige papirarbeidet» blindt til regnskapsfører, for å slippe å sette meg inn i det uforståelige språket. Men Anna Halvorsen presenterte stoffet på en så enkel måte at jeg merket jeg ble både interessert og motivert for å selv ta kontrollen over regnskapet mitt. Dessuten fikk jeg flere nyttige tips som jeg garantert skal benytte meg av, og kurset på 3 timer vil utvilsomt lønne seg allerede på neste selvangivelse! Anbefales!”

Elin Strandmyr
OM ANNA

OM ANNA

Anna Halvorsen er utdannet siviløkonom, og er daglig leder av Gründerøkonomi AS.

Hun er også aktiv i BPW Follonettverket, et nettverk for kvinnelige gründere og ledere.

ADRESSE

Postboks 80
6239 Sykkylven

TELEFON

+47 70 24 50 60