BØRGE OUSLAND

MOT ALLE ODDS

Børge er et levende bevis på at man ved hjelp av utholdenhet, dyktighet og fantasi kan oppnå banebrytende resultater. Selv har han tøyet grensene for hva man trodde var mulig ved å gjennomføre en rekke ekspedisjoner som ingen tidligere hadde lykkes med. I tillegg til å være en anerkjent fotograf og forfatter, er Børge er en populær internasjonal foredragsholder, som motiverer og inspirerer publikum til å nå sine egne mål – både faglig og personlig. Ved å utfordre våre mentale grenser kan vi avdekke vår unike styrke, og lykkes med det vi ønsker å oppnå!

FOREDRAG

MOT ALLE ODDS

Børge Ousland deler høydepunkter fra sine banebrytende ekspedisjoner til polarområdene, der han beviser at det er mulig å oppnå det “umulige”. Med bakgrunn i egne erfaringer demonstrerer han verdien av samarbeid, medfølelse, engasjement og visjon. Han utfordrer publikum til å bryte gjennom mentale barrierer for å finne styrke til å lykkes med egne utfordringer. Foredraget har en sterk visuell profil, med bilder og videoer som gjør inntrykk.

ØYENVITNE TIL GLOBAL OPPVARMING

Et tidsaktuelt og engasjerende foredrag der Børge gir en øyenvitne rapport om klimaendringer, basert på 20 års erfaring i Arktis – en av planetens mest sårbare regioner. Foredraget skildrer hvor hurtig disse endringene påvirker klimaet i en global sammenheng, og konsekvensene de har for dyrelivet. Foredraget kombinerer de fantastiske historiene og visuelle høydepunktene med miljøhensyn, og gir et sjeldent inntrykk fra jordens ytterpunkter.

“Årets foredragsholder!”

National Geographic

“The challenges that legendary polar explorer Børge Ousland has faced and overcome could hardly be more intense. The riveting story that he tells about his adventures has lessons for all of us.”

Andy van DuymDirector, National Geographic Live

“Børge Ousland is an articulate speaker who is clearly passionate about his adventures and sharing his experiences with others. Through his use of stunning photographs and engrossing stories, he successfully draws his audience into his adventures, and inspires them to think about their own goals and dreams.”

Ingrid K. UrbergAssociate Professor, University of Alberta
OM BØRGE

OM BØRGE

Børge Ousland er utdannet dykker, og har bakgrunn som metningsdykker i Nordsjøen og som marinejeger. Siden 1994 har han vært polfarer, fotograf, forfatter og foredragsholder.

Han har gjennomført en rekke ekspedisjoner, både solo og sammen med andre, i områder som Grønland, Nordpolen, Frans Josef land, Antarktis, Arktis, Den patagonske innlandsis og nordpassasjene.

Børge har gitt ut en rekke bøker, publikasjoner og filmer, og har vunnet flere priser.

ADRESSE

Postboks 80
6239 Sykkylven

TELEFON

+47 70 24 50 60