CECILIE STEENLAND

FÅ SUKSESS MED LINKEDIN

Cecilie er faglig sterk og inspirerende foredragsholder med solid fremstillingsevne. Hun er trygg på egen kompetanse, og ydmyk for andre løsninger og innspill. Hun bruker ofte humor som naturlig innslag, uten at det går på bekostning av den faglige kvaliteten. Cecilie er grundig, og kundene opplever ofte at de sitter igjen med mer enn forespeilet.

WORKSHOP

HVORDAN BLI EN SYNLIG, PROFESJONELL OG ATTRAKTIV AKTØR PÅ LINKEDIN?

Stadig flere oppdager LinkedIn, og potensialet plattformen faktisk tilbyr sine brukere innen karriere- og kunnskapsutvikling, nettverksbygging og forretningsmuligheter.

I denne workshopen går Cecilie igjennom konkrete strategier og tips for å løfte LinkedIn-innsatsen til nye høyder. Dette betyr at bedriften kan utnytte plattformens mange fordeler og muligheter på en planmessig og profesjonell måte.

Hun går stegvis igjennom hvordan man bygger et sterkere og mer relevant nettverk, og hvordan ansatte kan bruke LinkedIn for å finne nye mulige kunder og andre viktige relasjoner for deres bedrift.

Deltakerne lærer hvordan de i egen arbeidshverdag kan bruke LinkedIn målrettet for å bli mer effektive og øke bedriftens synlighet.

Hun gir også innspill på konkrete arbeidsoppgaver som gir umiddelbare resultater på LinkedIn-profilen.

I løpet av fire timer vil deltakerne:

  • få innsikt i hvordan optimalisere sin personlige LinkedIn-profil
  • lære 5-trinns-metodikken for sin egen LinkedIn-suksess
  • lære hva de trenger for å få kontroll på hvem de skal nå ut til og hvordan de skal kommunisere på LinkedIn
  • lære steg-for-steg hva de trenger på sin personlige profil for å tiltrekke seg de riktige forretningspartnerne (herunder potensielle arbeidsgivere) på LinkedIn
  • få innsikt i LinkedIn sin avanserte søkefunksjon, og hvordan de kan bruke denne for å finne de personene som er i posisjon til å skape forretningsnytte for seg og sin bedrift
  • få kunnskap om hvordan dele innhold på LinkedIn for å skape mest mulig synlighet og engasjement

Alle deltakere må ha egen datamaskin og LinkedIn-profil.

OM CECILIE

OM CECILIE

Cecilie Steenland har allsidig erfaring fra ulike deler av yrkeslivet, og har jobbet i over 16 år som leder og prosjektleder innenfor finanssektoren i privat næringsliv.

Hun har en Mastergrad i Applied Coaching fra University of Derby. I tillegg er hun sertifisert ACC (Associate Certified Coach) hos ICF (International Coach Federation), og sitter i styret den norske avdelingen.

Cecilie er sertifisert foreleser og LinkedIn-coach. Hun er tilknyttet Fønix Kompetanse i Drammen og LinkedKurs.

ADRESSE

Postboks 80
6239 Sykkylven

TELEFON

+47 70 24 50 60