CHRISTIAN RANGEN

STRATEGISK INNOVASJON OG LEDELSE

Christian er foredragsholder, foreleser og forfatter, og er en anerkjent internasjonal kapasitet innen strategi, innovasjon, ledelse og endring. Han leverer foredrag som både fenger og utfordrer publikum, og hjelper dem til å tenke kreativt, større og modigere. Christian er kjent for sin engasjerte stil, sine interaktive presentasjoner, og sin gode kunde- og bransjeinnsikt.

FOREDRAG

STRATEGIVERKTØY FOR INNOVASJON AV FORRETNINGSMODELLER

Alle direktører og toppledere tenker på innovasjon av forretningsmodeller. Likevel har få selskaper struktur, verktøy og en felles forståelse rundt dette. I dette inspirerende foredraget viser Christian hvordan nye strategiverktøy kan bidra til å drive innovasjon av forretningsmodeller. Han kombinerer ferske studier og et interaktivt format, som engasjerer publikum.

ARKITETKTUREN FOR STRATEGI OG ENDRING

Å gjennomføre en vellykket langvarig endring krever en bestemt arkitektur. Du trenger både mandatet, penger og struktur. Få selskaper gjør dette riktig fra begynnelsen av. I dette energiske foredraget viser Christian forskning, studier og verktøy som viser hva som må til for å gjøre vellykket endring. Og enda viktigere: Han gir deg verktøy og nøkkelfaktorer som hjelper deg å bygge denne strukturen.

FORRETNINGSMODELLER FOR ROMFARTSINDUSTRIEN

Den private romfartsindustrien fremstår som en av de mest ambisiøse og spennende vekstnæringer i vår generasjon. Selskaper som SpaceX, Planetary Resources, Zaptec, Schackleton Energy, Deep Space Industries og mange flere bygger nye næringer – og nye forretningsmodeller. Dette spennende og inspirerende foredraget vil åpne øynene for store muligheter og dristige entreprenører, som vil drive den neste store bølgen av verdiskaping innen programvare, eletronikk, seismikk, 3D-simuleringer, kommunikasjon, asteroide-gruvedrift og rombasert solenergi.

“Å høre Christian Rangen snakke om transformasjon, innovasjon … Interessant og utfordrende.”

Jonas Gahr StøreLeder, Arbeiderpartiet

“Christian er en lidenskapelig taler, og en dyktig workshop-fasilitator. Han hjalp oss å gjøre komplekse utfordringer enklere å løse.”

Innovation managerRabobank, Nederland

“Veldig inspirerende, motiverer til ‘utenfor boksen’-tenking innenfor innovasjon og strategi.”

CEOViking supply ships, Danmark
OM CHRISTIAN

OM CHRISTIAN

Christian Rangen er grunnlegger og partner i selskapet Engage // Innovation. Han jobber med strategi og innovasjon over hele verden, og har bistått selskaper som Statoil, Gjensidige, Halliburton, Aibel, SR-Bank og GD Suez. Han står også bak flere andre selskaper, blant annet i Brasil.

Han har i en årrekke undervist på BI – Norwegian Business School.

Rangen har gitt ut flere bøker.

ADRESSE

Postboks 80
6239 Sykkylven

TELEFON

+47 70 24 50 60