CHRISTOPHER BIRKNES

PÅVIRKNINGSARBEID, HMS OG FORHANDLINGER

Gjennom sine foredrag beveger Christopher mennesker, og setter spor som skaper endring. Foredragene er verdiforankret, og handler om oss mennesker sammen: Hvordan organisasjonskultur enten kan bringe oss utfor stupet eller opp de høyeste fjelltopper. Christopher er ung og klok, men likevel en frekk og dyktig formidler.

FOREDRAG

RELASJONER MELLOM (MOT)PARTER

Om forhold og motstridende interesser. Christopher forteller sine erfaringer fra hans konflikter som hovedtillitsvalgt med et av verdens største oljeselskaper, og veien til forsoning og et produktivt samarbeid.

DELINGSØKONOM

“Dele er det viktigste på jord – mitt oppdragelsesmotto. Tenk hvis alle barn hadde lært det! Plutselig har det blitt greit å ta betalt for å dele.” Christopher forteller om hvorfor Uber er det beste og verste som har skjedd næringslivet.

ENDRINGSLYST

Få lykkes med endring, og derfor er det viktig å bygge endringskompetanse. Myndiggjøring, tydeliggjøring og trening er sentrale kilder til en skapende organisasjonskultur. Han bruker teori fra organisasjonspsykologien, og forteller om egne triks for å skape endringslyst.


Christopher sender alle sine foredragshonorarer uavkortet til Norsk Folkehjelp.

 

“Christopher imponerte meg med et foredrag om viktigheten av kommunikasjon. Han fanget min interesse med sitt overbevisende innlegg, hvor fakta og humor kombineres på en utmerket måte. Han fikk med seg salen gjennom lun og trygg fremføring. Anbefales!”

Linda BergumDepartementenes sikkerhets- og serviceorganisasjon
OM CHRISTOPHER

OM CHRISTOPHER

Christopher Birknes har fagbrev som automatiker og en mastergrad innen ledelse.

Han har bakgrunn fra offshore, og har fem års erfaring som hovedtillitsvalgt på heltid. I dag jobber han som HR-sjef i Industri Energi, og er foredragsholder. Han har blant annet holdt foredrag for Petroleumstilsynet, Oljebransjens HMS-konferanse og Handelshøyskolen BI.

Christopher har også vært medlem av sentralstyret til SU, laget en app, sittet i styret til et oljeselskap, startet sin egen bedrift, bodd et halvt år på landsbygda i El Salvador og vært programleder i en podcast.

ADRESSE

Postboks 80
6239 Sykkylven

TELEFON

+47 70 24 50 60