DAN ARE LYKKE LARSEN

KAN JEG, KAN DU!

Dan Are er født med celebrale parese, og etter å ha kjent på utfordringene med å finne et yrke som den fysiske kroppen kunne fungere med over tid, startet han sin egen arbeidsplass. Der kan han benytte seg av kroppssdelen som fungerer aller best, nemlig munnen. Dan Are formidler sine erfaringer med en fin og varm balanse mellom alvor, galgenhumor og glimt i øyet.

FOREDRAG

KAN JEG, KAN DU!
– MAN FÅR VÆRE SOM MAN ER, NÅR MAN IKKE BLE SOM MAN SKULLE

Dan Are tror på at det finnes områder der alle kan få prestere og gi noe, uavhengig av funksjonshemminger og andre utfordringer. Selv startet han sin egen arbeidsplass når han slet med å finne andre yrker som han kunne fungere i.

I foredraget byr han raust på sin egen historie, og med galgenhumor, innsikt og glimt i øyet tar han for seg temaer som funksjonshemming og trening, arbeidsliv, selvbilde, mobbing, å bli satt i bås, familie- og papparollen og ikke minst viktigheten av å ikke ta seg selv for høytidelig.

Dan Are er tydelig på at uansett utgangspunkt i livet, er det viktig å ikke gi opp. Om man har en drøm, skal man forsøke, for det meste kan gå, selv om det kanskje tar litt lengre tid!

“Lykke Larsen med sin ærlige og jordnære fremtoning imponerte oss. Med sin historie balanserte han mellom humor og alvor og oppfylte vårt ønske om en annerledes og ektefølt tilnærming til hva som motiverer oss i hverdagen.”

Siri Solvang SkulstadKripos

“Hans måte å dele av sitt eget liv på skaper gjenkjennelse, innsikt og lattersalver.”

Helle MyrvikModum bads kurs- og kompetansesenter

“Med skråblikk på egen situasjon og et alltid «halvfullt glass» var dette noe som ga oss en oppkvikker i hverdagen . Vi fikk svært gode tilbakemeldinger fra våre medlemmer.”

Elin LangdahlHandikappedes barns foreldreforening
OM DAN ARE

OM DAN ARE

Dan Are Lykke Larsen er født med celebrale parese, og dette har gjort det vanskelig for ham i arbeidslivet.

I 2015 bestemte han seg for å starte sin egen virksomhet, og i dag er han etablert som både foredragsholder og komiker.

ADRESSE

Postboks 80
6239 Sykkylven

TELEFON

+47 70 24 50 60