EIRIK NORMAN HANSEN

DIGITALISERING, TEKNOLOGI OG KUNDEOPPLEVELSE

Eirik er en entusiastisk og svært fengende foredragsholder som kombinerer faglig innsikt med humor og energi. Han er oppriktig engasjert i verden rundt seg, og spesielt av hvordan det digitale, ny teknologi og kunstig intelligens påvirker oss mennesker, samfunnet og næringslivet. Han er opptatt av makten brukerne har fått, og hva dette betyr for måten vi driver forretning på. Kommunikasjon, markedsføring, dingser og trender er også viktige stikkord i Eiriks verden. Han tilpasser alltid sine innlegg til sitt publikum, og skreddersyr gjerne.

FOREDRAG

BRA ER IKKE GODT NOK – VI MÅ BLI BESATT AV KUNDEOPPLEVELSE!

I dag er kunden i førersetet og bestemmer det meste. Forventningene kan føles urimelige og urettferdige, men kunden sammenligner alltid med den beste opplevelsen han har hatt tidligere. I dette foredraget får du en inspirerende dose om hvorfor, hva og hvordan i slaget om den gode kundeopplevelsen.

VI MÅ ØNSKE LYKTESTOLPEN VELKOMMEN TIL INTERNETT

Alt skal på nett, også lyktestolper. Gjennom tingenes internett er mulighetene så mange at det er vanskelig å forestille seg. Foredraget gir et morsomt og inspirerende innblikk i hva som skjer og hva det kan bety for oss.

INGEN BRYR SEG OM TEKNOLOGI

De aller fleste av oss er ikke så opptatt av teknologien i seg selv. Vi tenker ikke over hvor mye teknologi som er involvert i selv dagligdagse ting, men vi forventer at det fungerer. Mest av alt er vi opptatt av at alt bare skal virke alltid og hele tiden. Dette stiller vanvittige krav til bedrifter og organisasjoner.

SKREDDERSYDDE FOREDRAG

Eirik lager også skreddersydde foredrag om trender innenfor spesifikke temaer som for eksempel digitalisering, kunstig intelligens, e-handel, kommunikasjon, teknologi og forbrukere, eller generelt om hva han tror fremtiden vil bringe. Han kombinerer sin kompetanse og erfaring med entusiasme og skråblikk, humor og alvor i skjønn forening. Han kan også ta med seg sin digitale venn, roboten Pepper.

KONFERANSIER OG MODERATOR

Han gjør også moderator- og konferansierjobber, gjerne kombinert med innledende og/eller avsluttende innlegg.

OM EIRIK

OM EIRIK

Eirik Norman Hansen er utdannet siviløkonom med spesialisering i informasjonsledelse.

Han har lang erfaring som rådgiver innen forretningsutvikling, digital strategi, kommunikasjon og sosiale medier. I dag driver Eirik sitt eget selskap hvor han holder foredrag, hjelper selskaper i Norge og Storbritannia med å utvikle seg, og er i ferd med å gi ut bok. Han har hatt topplederstillinger i flere norske og nordiske byråer, og senest var han CEO i Itch Norway.

Han er å finne som foredragsholder, moderator og konferansier på en rekke konferanser.

ADRESSE

Postboks 80
6239 Sykkylven

TELEFON

+47 70 24 50 60