• HÅKON MATRE AASARØD

  Håkon er en prisbelønnet arkitekt som er levende opptatt av hvordan omgivelsene påvirker oss. Han inspirerer lokale aktører til å bygge identitet, vekst og omdømme gjennom arkitektur og stedsutvikling.

  Les mer
 • MICHAEL ANDREASSEN OG
  PER HENRIK STENSTRØM

  Michael drikker. Det vet alle. Unntatt sjefen. Hva skjer når sannheten kommer for en dag? Får han sparken eller får han hjelp? Ingen av delene.

  Les mer
 • CECILIE ANDVIG

  Cecilies populære foredrag er humor og læring i skjønn forening, og kan karakteriseres som stand up-show med seriøst innhold. Hun skreddersyr foredrag om motivasjon, arbeidsglede, service, kommunikasjon, ros og ris og holdninger.

  Les mer
 • PETTER BAKKEN

  Petter er engasjert, erfaren og dyktig, med stor evne til å tilpasse innhold til situasjonen, innen fagområder som motivasjon, salg, endringsledelse, kundebehandling og mentorprogrammer.

  Les mer

VI TILBYR FAGLIGE FOREDRAGSHOLDERE SOM GIR
INNSIKT, INSPIRASJON OG VERDI

Lorem ipsum

Dyktige foredrag holdere,
kursledere, konferansierer
og debattledere

Lorem ipsum

Et omfattende temaregister
for foredrag, kurs, seminar
eller workshop

Lorem ipsum

Faglig rådgivning når du
skal arrangere foredrag,
kurs eller konferanse

Lorem ipsum

Raskt svar og god service

LA DEG INSPIRERE AV DISSE FANTASTISKE FORMIDLERNE!

ARNE KROKAN

Arne er professor og en svært anerkjent og ettertraktet foredragsholder innen temaer som digitalisering og teknologi. Han har sterk formidlingsevne, lun humor og engasjerende stil, kombinert med høy fagkompetanse.

KARIN FEVAAG LARSEN

Karin er flere ganger kåret til årets inspirator, og er en raus, klok og inspirerende energibombe med mye humor. Hun skaper begeistring med sine jordnære foredrag om motivasjon og personlig utvikling.

RUNE SEMUNDSETH

Rune er sivilmarkedsfører, gründer og forfatter. Han holder etterspurte og sterkt aktiviserende foredrag om måloppnåelse, selvledelse og medarbeiderskap, der publikum får både praktiske verktøy, tankevekkere, opplevelser og inspirasjon.

MICHAL SOLHEIM

Michal holder etterspurte foredrag om digital mobbing, personvern, trygg nettbruk og dataspill. I sine foredrag for elever, lærere og foresatte er han direkte, og bruker film for å gi et realistisk bilde.

FACEBOOK

ADRESSE
Postboks 80, 6239 Sykkylven


TELEFON
+47 70 24 50 60


E-POST
booking@foredragsformidling.com

CONNECT    

  

ADRESSE

Postboks 80
6239 Sykkylven

TELEFON

+47 70 24 50 60