HEIN ANDERS KVALHEIM

HVORDAN BEDRE SELVBILDET, MESTRE HVERDAGEN OG LYKKES MED LIVSENDRINGER

Hein Anders er en troverdig, engasjert og underholdende foredragsholder som er mye brukt innen temaer som selvbilde og selvbevissthet, samarbeid og gruppedynamikk, mestring og hverdagsmestring, felleskapsbygging, livsendringer og egen rolle i felleskapet, for å nevne noe. Hein Anders ble alvorlig ryggskadet etter en motorsykkelulykke i ung alder, og våger å gi av seg selv for å formidle et budskap som han tror på. I 2013 var han deltaker i serien “Ingen grenser” på TV2.

FOREDRAG

SELVBILDE OG SELVBEVISSTHET

For mange starter utfordringene i jakten på å finne seg selv. Ofte kan møtet med deg selv gjøre deg bedre i stand til å møte de som er rundt deg. Hva betyr noe for selvbildet, hva kan du selv gjøre? Temaet er grunnleggende for oss mennesker på livsveien.

SAMARBEID OG GRUPPEDYNAMIKK

Å løse oppgaver i fellesskap, ta hensyn til styrker og svakheter, og få frem det beste i hverandre er viktige faktorer for å kunne lykkes med samarbeid. Innspill på klassiske feil og løsningsorientering vil kunne bidra til styrket kompetanse i samarbeid med andre.

MESTRING OG HVERDAGSMESTRING

Ofte har hverdagen nok med seg selv. Da trenger vi hjelp til å løfte blikket og peke fremover, sette lys på det viktigste i livet, og å ta i bruk verktøy for å klare dette. Hverdager er det flest av – la oss bli gode på dem!

LIVSENDRINGER

I blant tar livet en vei du ikke har planlagt. Hein har selv opplevd dette, og har vært tett på mange i samme situasjon. Hvordan tar vi grep om dette? Hva er mulig, og hva er krevende? Her deler Hein av sine erfaringer og sitt livsmot til inspirasjon og lærdom.

EGEN ROLLE I FELLESSKAPET

Ofte ser man rundt seg med et kritisk blikk. Hvilke briller ser du med? Hva er din rolle? Hva betyr du for de som er rundt deg? Dette er viktige refleksjoner som gir spennende prosesser for hver og en av oss.

“Jeg synes foredragene til Hein var veldig “varme”. Fin blanding av humor og alvor. Han er en svært god formidler som også takler spørsmål og innvendinger på en meget rolig og god måte. Han engasjerer sitt publikum, og får deg til å tenke over din egen situasjon og ditt eget liv. (..) En mann det er umulig å ikke bli glad i!”

Malene KrokeideDirect regionleder, Coloplast AS

“Tusen, tusen takk for et inspirerende og fantastisk foredrag, Hein! Alle snakket om det etterpå! Jeg kommer til å anbefale deg til alle som skal arrangere noe fremover.”

Unni MoenFysioterapeut, Haukeland universitetssykehus
OM HEIN ANDERS

OM HEIN ANDERS

Hein Anders Kvalheim er utdannet siviløkonom og autorisert regnskapsfører, og er økonomisjef og daglig leder ved hovedkontoret til Sjømannskirken.

16 år gammel brakk han ryggen i en motorsykkelulykke.

Han har bred bakgrunn som idrettsutøver, og har hatt mange verv i styrer og ideelle organisasjoner.

I 2013 deltok han i serien "Ingen grenser" på TV2.

ADRESSE

Postboks 80
6239 Sykkylven

TELEFON

+47 70 24 50 60