IGOR MEYER

HVORDAN NÅ SITT MAKSIMALE POTENSIAL?

Igor har hele sitt voksne liv vært glødende opptatt av personlig utvikling og motivasjon. Hovedbudskapet hans er at hver enkelt besitter en enormt potensial som man kan få utnyttet maksimalt gjennom å lære hvordan. Han holder inspirerende, entusiastiske og underholdene foredrag om personlig utvikling, service og lykke.

FOREDRAG

FÅ MER LIV OG GLEDE UT AV DAGENE

Det triste med livet er ikke at det slutter så fort, men at vi venter så lenge med å begynne å leve det … Uansett hva “mer liv og glede” måtte bety for din del: Etter dette motiverende foredraget vil du føle at du har fått en ny giv, at du har antent gnisten som får ting til å skje! Motivasjon der og da er én ting, noe annet er det å sette det hele ut i livet og skape endringer som varer … Her får du både den deilige begeistringsfølelsen der og da, og du får med deg konkrete verktøy du kan bruke videre – en “oppskrift” for din suksess. Et uhyre populært foredrag som har endret mange liv!

SERVICE – EN HJERTESAK

Vil du ha en triveligere hverdag med flere fornøyde og lojale kunder – og økt salg? Opplev en helt ny måte å tenke service på! De færreste av kundene dine ønsker å bli “kundebehandlet”. De ønsker å oppleve et ekte menneske som bryr seg om dem, ser dem, og lytter til dem. Kunden blir ikke lojal til deg eller bedriften før de føler en emosjonell tilknytning. Og da skaffer kunden deg flere kunder … Her får du blant mye annet innsikt i den nye forskningen som gir uttrykket “å jobbe med hjertet” et nytt og konkret innhold. Det viser seg nemlig at hjertet ikke bare er en blodpumpe, men et kommunikasjonsorgan! Lyst til å lære å bruke det effektivt?

EN LYKKE KOMMER SJELDEN ALENE

Det er én ting alle mennesker på kloden har felles: Vi ønsker å være lykkelige! Nordmenn er blant verdens lykkeligste mennesker (ifølge Forbes) – og dermed er Norge kanskje også et av de landene i verden det er vondest å være ulykkelig i? Hva skal til for å oppleve lykkefølelse så ofte som mulig? Mye kan tyde på at noe av hemmeligheten ligger i balansen mellom takknemlighet for det vi har, og drømmer og mål for en enda bedre fremtid. Hvordan finne balansen? Disse spørsmålene – og mange andre – vil du få svar på i løpet av dette foredraget, som tar utgangspunkt i moderne lykkeforskning. Og husk: Lykkelige medarbeidere er lønnsomt!

“Igor Meyer er en fantastisk inspirerende og underholdende foredragsholder! På vårt kurs fikk han topp score av absolutt alle deltakerne. Han kombinerte det utrolig morsomme med alvor på en varm og god måte. Vi vil gjerne bruke ham igjen!”

Helen OulieNorsk frisørmesterforbund

“Igor Meyer är en mycket inspirerande och duktig föreläsare!”

Vanja PavlasevicLinköpings universitet
OM IGOR

OM IGOR

Igor Meyer er coach, motivator, sertifisert hypnoterapeut og foredragsholder.

Siden 2000 har han jobbet med kurs og foredrag, business coaching og leder- og organisasjonsutvikling

ADRESSE

Postboks 80
6239 Sykkylven

TELEFON

+47 70 24 50 60