IVAR LINE HAUGE

REALISER DRØMMEN DIN!

Ivar er en “start up-junkie”, entreprenør og forfatter som i en årrekke har jobbet med oppstart av teknologiselskaper. Etter tolv oppstarter, to børsnoteringer og syv salg er han nå også mentor for andre entreprenører som han deler sine erfaringer med. Ivar holder inspirerende og tankevekkende foredrag for alle som ønsker å realisere sine drømmer og pasjoner, og for tiden jobber han med å kommersialisere en voice biometric-teknologi med utgangspunkt i Silicon Valley.

FOREDRAG

DE SPENNENDE TINGENE ER OFTE UTENFOR KOMFORTSONEN

Mange drømmer om å realisere eller forfølge en lidenskap. Å starte sin egen virksomhet kan være det mest spennende og inspirerende du kan gjøre, men det handler ofte om å gå utenfor komfortsonen. Etter å ha jobbet over 20 år med start-ups har jeg lært mye, og gjort en del erfaringer. Jeg mener det handler om å våge å feile, men ha mot og styrke til å reise seg opp og lære av sine feil. Men det som er kjernen i å lykkes med dette, handler om lidenskapen til det du gjør. Uansett hva du drømmer om, er det avgjørende at det gjøres med lidenskap. Det er ingen snarveier, og noe kjennetegner de som lykkes, og de som ikke kommer i mål …

HVA ER KLOKKA, EGENTLIG?

For noen av oss er klokker, som i armbåndsur, både lidenskap og vitenskap. Selv har jeg vært fascinert av dem siden tenårene. James Bond, Marie Antoinette og Neil Armstrong visste alle hva en skikkelig klokke er verd. Gjennom verdenshistorien, i populærkulturen, på idrettsarenaen og i de store filmklassikerne har armbåndsuret spilt både bi- og hovedroller. Hvem var han som reddet den sveitsiske klokke-industrien da japanerne lanserte Quartz-uret? Som redskap for å holde tiden har armbåndsuret imidlertid rykket bakover i køen til fordel for et raskt blikk på mobilen. Det får så være. Noen av oss vet bedre, nemlig.

OM IVAR LINE HAUGE

OM IVAR LINE HAUGE

Ivar Line Hauge er entreprenør og har jobbet med oppstart og salg av teknologiselskaper.

Han er nå også mentor for andre entreprenører, og holder foredrag.

ADRESSE

Postboks 80
6239 Sykkylven

TELEFON

+47 70 24 50 60