JAN SKØIEN

HVORDAN TAKLE PERSONLIGE KRISER OG NEDTURER?

Jan hadde enorm suksess som forretningsmann og gründer i IT-bransjen, men opplevde også den store nedturen. Etter å ha bygget seg opp igjen karrieremessig, skjedde det store omveltninger på det private plan. I flere år skrev han ned tanker, modeller og svar han fant underveis. Dette har nå blitt til et ærlig, gripende og inspirerende kurs om personlig utvikling: viktige veivalg, verdier, drømmer, medmenneskelighet og mot til å stå opp når det stormer. Det går an å komme seg videre etter å ha hatt kriser og nedturer, men man må ta ansvaret selv.

FOREDRAG

VEIEN TIL DITT “SORIA MORIA”

Da Jan var liten, hang T.H. Kittelsens kjente maleri der Askeladden skuer opp mot Soria Moria slott og drømmer om prinsessen og halve kongeriket, utenfor døren til gutterommet hans. I dag har han fortsatt et bilde av det samme motivet hengende foran seg. For Jan symboliserer bildet at uansett hvordan det stormer rundt en, må man aldri miste sitt Soria Moria av syne.

Kurset «Veien til ditt Soria Moria» handler om deg og ditt liv.

  • Hvordan tar du gode og gjennomtenkte valg for deg selv?
  • Det er aldri for sent å ta grep om ditt eget liv for å få det slik du alltid har drømt om.
  • Har du for mange innvendinger og tanker om hvorfor det ikke går, hvorfor det ikke passer akkurat nå? Mangler du mot til å gjennomføre det du drømmer om? Stiller du dine egne ønsker bakerst i køen?

Kurset i personlig utvikling er laget ut i fra mine egne erfaringer. Jeg har vært heldig å få oppleve et fargerikt liv med mange oppturer og store øyeblikk, men også mange dype og livsendrende nedturer og kriser.

Det merkelige er kanskje at etter store oppturer og brå nedturer i livet, vokser det frem behov for endringer og overlevelsesteknikker som jeg ønsker å dele med deg. Det handler om å sette seg nye mål, å finne noe nytt å strekke seg etter som gjør hverdagen litt mer lystbetont, også på dager som i utgangspunktet virker grå og uoverkommelige.

Du er din egen lykkes smed. Alltid!

Kurset gir deg inspirasjon og praktiske verktøy til å tenke igjennom, og ikke minst prioritere dine mål. Valget er ditt, og i ditt liv er du sjefen.

Du får fargerike bilder til inspirasjon, ettertanke og gjenbruk når du sitter i fred på en søndagskveld, på reise, på hytta, eller når du stenger verden ute noen timer. Det er viktig å finne deg selv igjen jevnlig for å se hvor langt du har kommet på veien mot ditt Soria Moria.

Du får også noen tankevekkere om hvordan du kan dele målene dine med de du er glad i. Vi trenger alle hjelp på reisen, og det finnes mange der ute som står klare til å hjelpe deg når du trenger det. Kurset viser deg hvordan du blir synlig, og ikke minst konkret på hva du trenger hjelp til. Resten er kunnskap om og trening i medmenneskelighet og mellommenneskelige relasjoner. Deler du reisen din med andre, øker sjansene dramatisk for at du når drømmene og målene dine.

OM JAN

OM JAN

Jan Skøien har 25 års erfaring som serie-gründer av en rekke kjente selskaper, som blant annet Nettavisen.no, QXL.no og Na24.no. Han var også mannen bak selskapet som hadde eksklusivt salg av Micrsofts produkter i Norge fra 1989-1995.

Skøien ledet den kommersielle delen av comebacket til a-ha i 1999.

I dag er han styreleder i en rekke selskaper, og holder kurs og foredrag.

ADRESSE

Postboks 80
6239 Sykkylven

TELEFON

+47 70 24 50 60