JON GJERDE

PÅ BESØK I REKLAMENS VERDEN

Jon er en prisbelønt reklamemann, med bakgrunn som tekstforfatter og prosjektleder i flere byråer. Som etterspurt komiker og erfaren skuespiller er han en god formidler, og en foredragsholder som alltid er godt forberedt og tilpasser seg sitt publikum.

I en verden hvor ny teknologi erstatter gamle metoder, og forbrukerne teppebombes med nye budskap omtrent hvert eneste sekund i alle kanaler, eksisterer det fremdeles noen universelle sannheter om kreativitet og målrettet kommunikasjon. Jon setter fokus på hvordan reklamemakerne og kreatørene tenker for å lykkes, og hvordan reklamebyråene arbeider i en digital tid.

FOREDRAG

PÅ BESØK I REKLAMENS VERDEN

Et spennende foredrag som berører temaer som kreativitet, intern- og eksternkommunikasjon, sosiale medier, content marketing (innholdsmarkedsføring), historiefortelling og brand building.

Foredraget er nyttig for både ansatte, bedriftsledere og beslutningstakere. Det passer også for studenter og skoleelever.

Varigheten er 45–60 minutter, men kan også utvides til en workshop med gruppearbeid. Det følger med et fyldig digitalt kurs-/oppgavehefte.

OM JON

OM JON

Jon Gjerde er utdannet innen reklame og markedskommunikasjon, og er diplomkandidat fra Institutt for markedsføring. Han har jobbet som tekstforfatter og prosjektleder i flere byråer.

Han har vunnet priser i reklamekonkurransene FORM og Gulløperen.

I tillegg jobber han som stand up-komiker og skuespiller. Han har hatt flere roller i TV-serier og reklamefimer.

ADRESSE

Postboks 80
6239 Sykkylven

TELEFON

+47 70 24 50 60