KATARINA LALANDER HAMNES

FORRYKENDE SERVICE OG KUNDEBEGEISTRING

Katarina har service og kundebegeistring som spesialfelt, og er to ganger nominert som Beste foredragsholder. Hun lærer mennesker å tenke service på en ny måte. Kunsten å yte det lille ekstra fordi det er gøy, skaper internt driv, personlig motivasjon og stolthet. Kursene hennes handler ikke om smil og definerte servicestandarder. De handler om å inspirere alle til å finne sin personlige måte å yte service på, både overfor interne og eksterne kunder.

FOREDRAG

KUNDEBEGEISTRING

En inspirerende innføring i plusskultur, firkantsyndromet og beskjedkultur! Velg “kundebegeistringsshowet” på 1,5 time, eller bygg på videre med temaer og øvelser som passer dere. Dette foredraget er meget populært og passer for alle bransjer!

TILRETTELEGGING FOR SERVICE

Praktisk øvelse som fjerner hindringer for effektiv og profesjonell service, og som danner grunnlaget for intern oppfølging.

KOMMUNIKASJON SOM BEGEISTRER

Hvordan skape kundebegeistring gjennom din kommunikasjon? Hvilke kundetyper finnes, og hvordan kan du best mulig yte service overfor dem?

SUKSESSFAKTORER

Det lille ekstra! Hvordan få kunden til å si “vow!”?

KLAGEBEHANDLING

Tips, råd og teknikker for profesjonell håndtering av klager.

FLEKSIBILITET

Praktisk øvelse i storformat som gir trening i fleksibilitet, samarbeid, motivasjon og kreativitet.

FRA ORDREMOTTAK TIL SALG

Hvordan kan mersalg også være god service? Spesialkurs for hotell-resepsjonister, call center og booking-medarbeidere.

HOLDNINGER OG ATFERD

Om alt det rare vi sier og gjør, og hvordan omgivelsene oppfatter det.

PROGRAMMERE HJERNEN

Hvis du virkelig kan programmere hjernen, kan det brukes til mye forskjellig. For eksempel: huske bedre, nå mål, eller forandre egen atferd …

IMPULSTRENING

Servicetrening på arbeidsplassen i arbeidstiden, med kundene til stede …

SERVICETEATER

Trening i å se kundens behov og våge å være offensiv!

KUNDEBEGEISTRINGSLEDELSE

Tips, råd og teknikker for ledere som ønsker å utvikle servicenivået i egen organisasjon. Meget populært foredrag på ca. 2 timer. Spesielt laget for ledere som ønsker tips og ideer på hvordan de kan jobbe med servicekultur og begeistring i egen avdeling eller bedrift. Passer alle bransjer!

MERKEVAREBYGGING

En innføring i merkevarebygging. Hva er det, og hvordan kan mennesker i en serviceorganisasjon bli en del av en merkevare?

KREATIV SPARRING FOR OPPLÆRINGSLEDER

Bruk min erfaring fra 25 år med opplæring! Dette er en 4 timers seanse der jeg hjelper opplæringsleder med å utvikle ideer til nye kurs og opplæringsverktøy. Mange innen opplæring jobber alene, og trenger derfor en “sparringpartner”. Tema kan vara presentasjonsform, øvelser, innhold, materiale, og oppfølgingsaktiviteter!

“Hvilket sprudlende fyreverkeri du holdt i kveld: anslag, historier, dramaturgi, involvering, mimikk og punch-lines i over 90 minutter! Inspirerende!”

Deltaker på foredrag

“Jeg vil bare sende deg en stor takk for et sprudlende og inspirerende foredrag på skatteoppkreverkonferansen! Jeg fikk mye å tenke på selv, og jeg tror at alle som hørte på deg kjente seg igjen i flere av de eksemplene du fortalte om. Og så er det så deilig å gapskratte!”

Hilde PedersenKemner

”Kan ikke tro at jeg vært her i fem timer! Har storkost meg.”

Deltaker på kurs
OM KATARINA

OM KATARINA

Katarina Lalander Hamnes har vært bedriftsrådgiver siden 1992, og er foredragsholder og forfatter.

Hun har sin bakgrunn fra hotellbransjen, men har som bedriftsrådgiver oppdragsgivere innen de fleste næringer, både ledende konserner og offentlige instanser.

ADRESSE

Postboks 80
6239 Sykkylven

TELEFON

+47 70 24 50 60