LENE FJELLHEIM

HVORDAN FÅ TIL DET GODE SAMSPILLET OG SKAPE
VINN-VINN-SITUASJONER?

Lene er en aktiv, dreven og ettertraktet foredragsholder og kursleder innen blant annet ledelse, kommunikasjon, selvledelse, presentasjonsteknikk, forhandling, målsetting og motivasjon. Hun er spesielt opptatt av hvordan man kan få til det gode samspillet og skape vinn-vinn situasjoner. Lene oppfatter raskt stemning og kjemi i team, improviserer og snur seg rundt etter situasjonen, og er en mester i å holde engasjement og glød oppe i grupper.

Lene gir av seg selv. Hun er et fyrverkeri, inspirerende, fantasifull, humørfylt, trygg og sikker. En entusiastisk og dyktig historieforteller med humor og masse energi, omsorgsfull og allestedsnærværende. Etter mange år i bransjen er det lite som overrasker Lene, og hun er fleksibel og skreddersyr opplegg til den enkelte kunde for optimalt utbytte.

FOREDRAG

BEGEISTRINGSLEDELSE

Hvordan skape begeistring i din bedrift / ditt team?

KUNSTEN Å OVERBEVISE

Konkrete tips til hvordan du kan få med andre på din idè.

TANKENS KRAFT!

Spennende refleksjoner rundt tankens kraft og hva vi selv kan gjøre for å styre våre tanker, følelser, ord og handlinger.

LEARNING BY TRYING

Erfaringer er den viktigste kilden til læring og bevisst kompetanse.

SI DET SÅ DET SELGER

Når det er viktig for deg å få kollegaene dine / dine ansatte med på en idé, en tanke eller en visjon: Tenker du på at du er en selger? Det gjelder å finne de reelle verdiene, som den du ønsker å overbevise, ser i produktet eller ideen din – da er “salget” så godt som i boks. Og det skal være en vinn-vinn-situasjon for alle parter. Hvordan gjør du det egentlig?

OM LENE

OM LENE

Lene Fjellheim er bedriftsøkonom fra BI og internasjonalt sertifisert i NLP og Neuro-Semantics fra ISNS. Hun er Executive Coach og Europas eneste Professional Certified Meta-Coach (PCMC).

Hun er som eneste skandinav oppnevnt som medlem i Neuro Semantic Leadership Team, hvor hun har sittet siden 2008. Hun var styreleder i Den Norske CoachForening i 5 år (2008-2013). I tillegg er hun sertifisert fasilitator for Nine Conversations in Leadership (9C), Heart of Leadership og sertifisert 4MAT Trainer.

Lene har mange års yrkeserfaring innen salg, ledelse, markedsføring, veiledning og service. Hun har arbeidet i SAS, på BI, i NHH og SupraVision, hennes eget firma innen AV/IT- bransjen.

ADRESSE

Postboks 80
6239 Sykkylven

TELEFON

+47 70 24 50 60