MARIUS LØKEN

SNU MOTGANG TIL FREMGANG

I 2011 ble Marius påført 20 knivstikk i det såkalte Halloween-drapet, havnet i koma, og har hatt en tøff vei tilbake. Gjennom sin sterke historie ønsker han å motivere mennesker til å gjøre det lille ekstra i hverdagen, som gjør at hver enkelt kan få mer ut av sitt eget potensial. Det er utrolig hvor mye kapasitet, mot og styrke et menneske besitter i motgang! Han forteller ærlig om sine erfaringer og verktøy, som er nyttige og motiverende i både arbeids- og dagligliv.

FOREDRAG

Marius overlevde med et nødskrik, da bestevennen han bodde sammen med helt uventet gikk til angrep med kniv mens Marius og en annen kamerat sov. Kameraten døde, og Marius opplevde en brutal prosess både kroppslig og mentalt da han våknet opp fra koma etter å ha blitt påført 20 knivstikk.

I foredraget deler han sin sterke historie, men også egne verktøy og erfaringer som er nyttige og motiverende for publikum. Foredraget berører blant annet følgende temaer:

  • opptrening
  • motivasjon
  • hvordan møte utfordringer
  • snu motgang til fremgang
  • samspillet mellom fysisk og psykisk velvære
  • viktigheten av fellesskap
  • hvordan skape selvtillit

“Jeg kan ikke huske på mine ni år med dette eventet at noen har fått stående applaus, og særlig ikke på denne måten.”

Nina MartinezKonferanseansvarlig, NSH

“Vi merket at salgstallene økte i tråd med motivasjonen etter at Marius holdt sitt foredrag.”

Hector RivasCEO, Cee Solutions
OM MARIUS

OM MARIUS

Marius Løken fikk livet snudd opp ned under det såkalte Halloween-drapet i 2011. Etter en lang rehabilitering jobber han nå som forfatter, motivator og foredragsholder.

Han har holdt foredragene sine for både næringsliv og norske høgskoler.

ADRESSE

Postboks 80
6239 Sykkylven

TELEFON

+47 70 24 50 60