PER CHRISTIAN PEDERSEN

EN INSPIRERENDE GRÜNDERHISTORIE

Per droppet ut av skolen som 18-åring for å satse på kampsport som levebrød. Han startet sin virksomhet med det han i dag kaller Norges verste forretningsidé. I dag eier og driver han MUDO-gruppen, Nordens største treningskjede med basis i kampsport.

FOREDRAG

DET BEGYNTE MED ET ROSA LAKEN

I sitt foredrag tar Per oss gjennom sin personlige opplevelse av hvor vanskelig det er å starte noe nytt, og hvilke personlige egenskaper du må mønstre for å komme over alle indre og ytre hindringer. Han forteller en historie om pågangsmot, men også om frykt.

Han forteller om hvor viktig det er å tenke riktig når drømmemålet fremdeles virker fjernt og uoppnåelig. Han tar oss gjennom MUDO-metoden, en læringsmodell som skaper mestringsfølelse og selvtillit.

Gjennom Pers personlige formidling får hans kunnskap og erfaringer allmengyldig verdi, og er vel egnet til å inspirere andre gründere in spe. Per viser oss hvordan vi kan holde våre drømmer levende.

“Per Christian Pedersen har en fantastisk gründerhistorie å fortelle, og han forteller det på en måte som fanger oppmerksomheten din, og som inspirerer. Over 250 deltakere på vårt TREN-seminar scoret innlegget til 4 av 5 stjerner, noe som bare de beste oppnår. Anbefales!”

Hugo MølmesdalAdministrerende direktør, CrediCare AS

“Per har lagt bak seg en tøff reise som gründer. Med selvironi, energi og engasjement som virkemidler deler han erfaringer som er relevante også for personer som ikke skal starte et eget selskap, men jobber mot å nå egne mål. De enkle øvelsene i foredraget er kronen på verket, som sikrer at alle som hører foredraget, går hjem med et konkret, personlig utbytte som er relevant.”

Sverre HaugenNova

“Per Chr. Pedersen formidler sin gründerhistorie på en ekte og ærlig måte. Hans historie er troverdig og motiverende. Jeg liker at han bruker humor, og at han viser bilder som underbygger budskapet. Han byr på seg selv, og gir deg sine suksessverktøy til bruk i hverdagen på jobb og privat.”

Vibeke Arntzen FredriksenAll or Nothing Coaching
OM PER CHRISTIAN

OM PER CHRISTIAN

Per Christian Pedersen eier og driver MUDO-kjeden sammen med partner Fredrik Bjærtnes, og har 24 sentre og over 10 000 medlemmer. Han har sort belte 5. dan taekwondo.

ADRESSE

Postboks 80
6239 Sykkylven

TELEFON

+47 70 24 50 60