STIAN VIKRA

HVA SKAL TIL FOR Å LYKKES – MOT ALLE ODDS?

Stian er tidligere marinejeger og en inspirerende og tydelig foredragsholder. Sommeren 2014 svømte han som den første i verden fra Norge til Danmark – og det atpåtil motstrøms. I foredraget deler han sine erfaringer fra planleggingen og gjennomføringen av den meste ekstreme svømmeturen som noensinne er gjennomført i Norden – om ikke i verden. Han snakker om fokus og tilstedeværelse, å takle motgang, å fortsette selv om alt ikke går som planlagt, og at man kan oppnå mye ved å gjøre enkle grep over tid.

FOREDRAG

MOT ALLE ODDS

Stian ble fortalt på alle mulige måter at det var umulig å svømme fra Norge til Danmark. Blant annet uttalte en lege at han ville fryse i hjel om han svømte uten våtdrakt. Havforskningsinstituttet kunne verken forutse strømstyrke eller -retning. De ble utgangspunktet for hans forberedelser.

I dette morsomme, inspirerende og gripende foredraget får du være med Stian på reisen mot, og ikke minst over, Skagerrak:

– Hva skal til for å lykkes?
– En marinejegers mindset
– Å mislykkes
– Viktigheten av et team

Foredraget passer både for idrettsmiljø, organisasjoner og bedrifter.

“Stian Vikra står for alle de verdier vi har i Statoil. Han er legemliggjørelsen av Statoils filosofi, nemlig å ha store mål, gå til verket, og ikke minst gjennomføre det man har startet på.”

Njål GjedremKommunikasjonsdirektør, Statoil

“Den mentale innstillingen som Vikra forteller om i foredraget sitt, er noe som handler om selve livet. Det handler om å reise seg og ha tro på det man holder på med. Det er noe vi må ta med oss både i næringslivet og i hverdagen. Alle møter motstand, og det er lett å bli negative, men det er bare å tenke som Stian: Hva kan jeg gjøre med dette?”

Alf Inge FlokketvedtBanksjef, Skudenes & Aakra sparebank

“Et utrolig inspirerende foredrag. For en mann: jordnær, lun og kunnskapsrik. Et forbilde. En helt.”

LottePersonlig trener

ADRESSE

Postboks 80
6239 Sykkylven

TELEFON

+47 70 24 50 60