THOR IVAR FORSLAND

KOMMUNIKASJON OG PRESENTASJONSTEKNIKK

Som erfaren skuespiller og instruktør har Thor Ivar lært seg hvilke egenskaper og metoder som kreves når man skal formidle noe til et publikum. Han holder praktiske, lærerike og inspirerende foredrag om kommunikasjon og presentasjonsteknikk, der han lærer bort noen av teatrets hemmeligheter, som er svært relevante i alle sammenhenger der man skal presentere et budskap for andre mennesker. Man blir aldri for god til å formidle!

FOREDRAG

KOMMUNIKASJON OG PRESENTASJONSTEKNIKK

Temaer:

 • Hva ønsker du å oppnå?
 • Hvordan vil du påvirke publikum?
 • Hvordan får du best kontakt?
 • På hvilken måte er åpningen av presentasjonen viktig?
 • Hva er god kommunikasjon?
 • Hva betyr kroppsspråket ditt?
 • Hva kan du gjøre med nervene?
 • Hvorfor er det viktig å lytte?
 • Hvordan får du en god atmosfære i møtet?
 • Hvordan får du kunden til å trives hos deg?
 • Hvilke ord er best å bruke?

Foredraget varer 45–60 minutter, og han involverer publikum med diverse aktiviteter og øvelser tilpasset forsamlingens størrelse og sammensetning.

Workshop:
En workshop varer fra 4 timer til 2 dager. Han bruker sine erfaringer som skuespiller med rolleinnstudering, kreativitetsøvelser, fokusøvelser, ressursøvelser, sammarbeidsøvelser, handlingsøvelser, m.m. Dette er øvelser og oppgaver som er morsomme og nyttige når du skal sette deg inn i kundens situasjon, holde et seminar, et salgsmøte, en presentasjon eller en «pitch». Thor Ivar leverer skreddersydde pakker tilpasset deres behov. Hvordan tar du imot kundene? Hvordan får du han/henne til å velge deg? Hva liker kunden? Hvordan skal du «matche» kunden for å komme på bølgelengde? Typesammensetninger: er det flest omsorgsfulle, analytikere, handlekraftige eller kreative på din arbeidsplass? Det kan handle om bevisstgjøring, måloppnåelse, effektivisering og motivasjon. Det er lette, morsomme og effektive øvelser som alle kan klare.

 

Kurset med Thor Ivar var en regelrett vitamininnsprøytning for meg.
Barrierer ble brutt. Kreativ skapertrang ble forløst. Varme, humor og glød gjennomsyret kursdagen fra start til slutt. Anbefales på det varmeste!

Hallvard FremstadForedragsholder og dirigent

“Jeg vil absolutt anbefale dette kurset til alle ledere og andre innen næringslivet. Jeg lærte mye av Thor Ivars erfaring som skuespiller.”

Magne Aarset1. amanuensis / Assoc. professor, Høgskolen i Ålesund

“Han formidler budskapet på en levende og engasjert måte, og er flink til å involvere tilhørerne slik at de får maks læringsutbytte. Kort sagt, han lever som han lærer.”

Jon FredøMarkeds- og kommunikasjonsdirektør, Wikborg Rein
OM THOR IVAR

OM THOR IVAR

Thor Ivar Forsland var ferdig utdannet skuespiller i 1988, og har hatt en rekke roller på ulike teaterscener, i film og tv-serier.

Han har også jobbet som instruktør og kulturkonsulent.

I dag driver han i tillegg til skuespilleryrket med kurs- og coachingsvirksomhet.

ADRESSE

Postboks 80
6239 Sykkylven

TELEFON

+47 70 24 50 60