TOM-GØRAN JØNSSON

HVORDAN VÆRE LEDER NÅR EN ANSATT SLITER MED SIN PSYKISKE HELSE?

Tom-Gøran var en ambisiøs leder som følte han ga alt i jobben. Da han fikk beskjed om at det ikke var godt nok, raste verden sammen. Han fikk diagnosen angst og depresjon, og var utbrent. Han brukte flere år på å kjempe seg tilbake, og denne prosessen ga ham helt nye tanker om ledelse. I dag holder han ærlige og tankevekkende foredrag om sine erfaringer og arbeidsgivers ansvar når ansatte sliter med sin psykiske helse, til nytte for både ledere, hjelpeapparat og andre med lignende erfaringer.

Tom-Gøran har blant annet holdt foredrag for NAV, LO, Inkluderende arbeidsliv, psykologistudenter og ulike organisasjoner.

FOREDRAG

DET ER DU SOM BESTEMMER

Tom-Gøran forteller om fallet og veien tilbake. Han bruker sin historie til å beskrive oss som mennesker, og de valgene vi tar for å skape gode (eller dårlige) dager for oss selv, familie, kolleger og andre vi er sammen med. Han gir gode råd om metodene han selv brukte for å komme seg ut av depresjon og krise.

DEPRESJONEN SOM SKAPTE EN NY LEDER

Han bruker sin egen fortid som krevende leder, og hvordan hans egen sykdomserfaring fikk ham til å endre synet på ledelse. Han snakker til personalansvarlige og ledere om deres ansvar for å se sine ansatte og forebygge dårlig psykisk helse.

OM TOM-GØRAN

OM TOM-GØRAN

Tom-Gøran Jønsson har bakgrunn som avdelingsleder, salgssjef og butikkleder innen bilbransjen. Nå jobber han som servicerådgiver hos en bilforhandler.

Han har også lang erfaring som fotballspiller i blant annet Aalesunds FK, og som trener for Valder.

De siste årene har han også drevet med egen foredragsvirksomhet.

ADRESSE

Postboks 80
6239 Sykkylven

TELEFON

+47 70 24 50 60