TRUDE FALCK BJÅNES &
SIRI ABRAHAMSEN

LEDERSKAP I MED- OG MOTVIND

Trude og Siri har lang ledererfaring fra bank, finans, telekom og media. De bistår nå ledere med å skape tydelighet og glede i lederrollen, slik at de sammen med teamene sin kan jobbe inspirert og engasjert med å gjennomføre mål og strategier. Trude og Siri er historiefortellere, og har et sterkt samspill på scenen. Dette gjør foredragene energiske og dynamiske, om temaer de kan mye om. De har en folkelig stil: direkte, utfordrende, rause og humoristiske.

 

FOREDRAG

ALL YOU LEAD IS LOVE

Tanker og refleksjoner om lederskap i med-og motvind, og om å stå ‘an av …

I møter med ledere har mange delt frykt og utfordringer i lederskapet. Utfordringene kan være at en lar seg tappe for energi i møte med enkelte medarbeidere, at lederen opplever å være utydelig på mål og forventninger, og kommunikasjon generelt. ”Det er ikke tid til å drive med ledelse”, er en gjenganger. For noen ledere er det mer komfortabelt å være ”in love with Excel”, enn i folka. Ikke sjelden møter Trude og Siri de som har vært knallgode på fag, fått lederjobben i ”premie”, og som går fra å kjenne mestring til stress. Mange er redde for å bli avslørt – at de faktisk ikke kan lederskap, og kanskje ønsker seg et helt annet sted. Siri og Trude møter de som er inspirerende, som står ‘an av når det blåser, som er tydelige, kjenner mestring, og som gleder seg til å gå på jobb hver dag – selv når det er storm.

Siri og Trude hadde lyst til å finne ut mer, og har vært så heldige å få intervjue 16 ledere som har delt sine refleksjoner rundt eget lederskap. Disse funnene deler de i dette populære foredraget.

Å VITE HVEM DU VIL VÆRE, OG FAKTISK VÆRE DET

Å vite hvem du vil være og faktisk være det, krever mot, selvinnsikt og vilje. Det å leve ut den ekte utgaven av deg selv handler om å ha vilje til å leve det på både grå og solfylte dager, og ved havblikk og storm – uavhengig av hvor du befinner deg, og hvem du omgir deg med.

I dette foredraget forteller Siri og Trude sterke historier fra egne liv.

 

“Tusen takk for fantastisk MOT og inspirasjon.”

Deltaker, "Mot til å lykkes"

“Fikk mange nyttige verktøy som jeg kan bruke i min hverdag som leder.”

Deltaker, "All you LEAD is love"
OM TRUDE OG SIRI

OM TRUDE OG SIRI

Trude Falck Bjånes er diplom markedsøkonom, sertifisert coach, FUEL box-fasilitator og har lang leder- og bransjeerfaring fra IKT, media og humanitær organisasjon. I dag jobber hun som prosesspilot, fasilitator, ledermentor, kurs- og foredragsholder.

Siri Abrahamsen er diplom markedsøkonom og sertifisert coach. Hun har lang erfaring som leder, konsulent, coach og fasilitator i både norske og utenlandske selskaper. Hun jobber i dag som prosesspilot, fasilitator, kurs- og foredragsholder, ledermentor og veileder.

ADRESSE

Postboks 80
6239 Sykkylven

TELEFON

+47 70 24 50 60